Politehnica a ajuns la 17 despărţiri. A plecat şi celălalt străin adus...

Politehnica a ajuns la 17 despărţiri. A plecat şi celălalt străin adus în toamnă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Clubul timişorean a confirmat astăzi atât despărţirea de fundaşul grec Angelos Karatasios, despre care informam că a semnat deja cu Egaleo, cât şi de atacantul Fatjon Celani. Astfel, Politehnica „a scăpat” şi de jucătorii aduşi de actuala conducere în toamnă.

„Cei doi jucători străini veniți după startul sezonului de toamnă, Angelos Karatasios și Fatjon Celani, și-au încheiat contractul cu Politehnica.


Acordul lor cu gruparea alb-violetă era până în această iarnă, cu posibilitate de renegociere. În toamnă, în Liga a II-a, pentru Poli, fundașul central grec Karatasios și atacantul german (de origine albaneză) Celani au jucat în câte trei meciuri.

Le mulțumim și le dorim succes în carieră!”, se arată în comunicatul clubului.

Se pare că atât Karatasios, care şi-a găsit deja echipă, cât şi Celani, ambii cu câte trei meciuri la Poli, nu au acceptat condiţii financiare „de criză”. Cel din urmă pare o pierdere poate mai importantă, în contextul în care acum timişorenii nu au niciun atacant de meserie cu experienţă. Fatjon contribuise cu un assist la golul de 2-0 marcat de D. Radu în meciul cu Csikszereda (scor final 2-1), ultimul din 2022, şi arătase calităţi peste media Ligii 2.

Altfel, cu alb-violeţii nu se mai antrenează nici Patrick Paşcalău, atacantul în vârstă de 17 ani care evoluase la Dumbrăviţa a apărut de azi la antrenamentele Ripensiei. În ceea ce priveşte multitudinea de jucători plecaţi, încă unul şi-a găsit o echipă de nivel bun. Mijlocaşul Silviu Pană întorcându-se la Concordia Chiajna, pentru care a mai evoluat în sezonul 2015-16.

Sâmbătă, Politehnica joacă primul amical al iernii pe terenul Timişului Şag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.