Politehnica a intrat cu 21 de jucători în cantonament. Unul dintre tinerii...

Politehnica a intrat cu 21 de jucători în cantonament. Unul dintre tinerii absenţi, împrumutat la o colegă de eşalon

0
DISTRIBUIȚI

Aflată în dificultate din punct de vedere financiar, Politehnica a recurs până la urmă la un stagiu centralizat. Acesta e „clasic” de iarnă – pe plan local. Antrenorul Octavian Benga are la dispoziţie 21 de jucători, dintre care unul, fundaşul Bogdan Porumb e în continuare în probe, în timp ce altul, Denis Mladin, e cel mai recent jucător înregimentat oficial.

În schimb, din lot nu mai face parte mijlocaşul Ervin Bakoş (18 ani), produs al academiei proprii, acesta a fost împrumutat la FK Csikszereda, cu opţiune de cumpărare în vară, a anunţat clubul bănăţean. Juniorul, folosit în şase meciuri la seniori în prima parte a sezonului, a atras în toamnă atenţia celor de la Ciuc în urma unui meci de juniori disputat pe terenul acestora.

Lipsesc de asemenea din lotul de cantonament alţi doi tineri din Academia Politehnica – Daniel Olariu şi Dan Pureca.


Dintre puştii alb-violeţi din pepinieră (soluţii U18), au fost preferaţi Armin Mada, Raul Ţurcaş şi Fabian Marincu. Mai tânăr, născut în 2005, e şi cea mai recentă achiziţie, fundaşul dreapta Denis Mladin, sosit de la LPS Bihorul, el jucând în toamnă şi pentru Lotus Felix în Liga 4, în urma parteneriatului dintre fostele sale echipe. A fost la Poli încă de la reunire, dar în probe, nefiind folosit cu Timişul Şag. După meci Tavi Benga a spus că se pregăteşte în cadrul academiei, acum el a semnat o înţelegere pe doi ani şi jumătate şi face parte din lot. Sub 18 ani este şi portarul Denis Moldovan, sosit de la Viitorul Cluj. De la aceeaşi grupare au venit în trial Alex Roşca şi Bogdan Porumb, cel din urmă, un fundaş central în vârstă de 23 de ani, a fost păstrat şi pentru acest stagiu.

Poli reuşeşte să facă acest cantonament, în condiţiile în care persistă problema banilor. Anunţul cantonamentului a venit azi, când stagiul practic a şi început. Ca de obicei, alb-violeţii sunt cazaţi la Casa Politehnicii nr. 2 iar antrenamentele vor fi efectuate la Baza Politehnica nr. 2, la stadionul Știința sau pe terenul Adrian Stoicov din cadrul Complexului Dan Păltinișanu. Va dura aproximativ 10 zile, căci se va încheia sâmbătă, 4 februarie, zi în care e programat un test cu Zalău (Liga 3). Până atunci vor mai fi două jocuri în cadrul stagiului, tot acasă, sâmbătă, cu Avântul Periam, respectiv miercurea viitoare, pe 1 februarie, cu Hunedoara (tot L3).

Lotul Politehnicii în cantonament:

Portari: Murariu, D. Moldovan;

Fundași: D. Radu, Mladin, Bocșan, Sekulic, Taub, A. Mada, Porumb, Oanea;

Mijlocași: Tiihonen, Ignea, Gîdea, D. Benzar, Stojanovic, Târșa, Gologan, Marincu, Bîrnoi;

Atacanți: Gavra, R. Țurcaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.