Politehnica, părăsită de încă un jucător. A semnat cu o divizionară secundă...

Politehnica, părăsită de încă un jucător. A semnat cu o divizionară secundă din ţara natală

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Politehnica Timişoara continuă să înregistreze plecări. Numărul acestora a ajuns la 16 deoarece fundaşul Angelos Karatasios, care era aşteptat să reia pregătirea în această iarnă alături de alb-violeţi, a semnat cu divizionare secundă greacă Egaleo.

Alb-violeţii s-au despărţit în această iarnă de cei mai mulţi jucători vreodată într-o perioadă de pauză competiţională. Zilele trecute au fost anunţate mai multe nume pe această listă, cu mulţi jucători clubul nu mai dorea să continue, din cauza evoluţiilor şi a situaţiei financiare.


Dar au fost şi nume pe care Tavi Benga şi le-ar fi dorit în continuare sub comandă, precum cel al atacantului Patrick Popescu, înregimentat de lituanienii de la FC Hegelmann.

Dintre străini, doriţi în continuare păreau a fi doar Fatjon Celani şi Angelos Karatasios. „Sunt învoiţi, nu se află pe lista de rezilieri”, a spus Benga despre absenţa celor doi de la reunire. Ambii au semnat în noiembrie până în vara lui 2023, cu drept de renegociere în iarnă. Dar fundaşul grec, precum Popescu, adus de conducerea venită în toamnă, nu a mai putut fi ţinut.

Karatasios (25 ani) a rămas astfel cu doar trei prezenţe la Poli, dintre care două meciuri destul de bune (0-0 la Slatina, respectiv 2-1 cu Ciuc, foto). El a semnat cu Egaleo FC (Aigaleo), aflată pe locul 9 din grupa B a ligii secunde din ţara natală, Grecia.

În acest moment echipa timişoreană are un singur jucător cu experienţă pe postul de fundaş central – Bocşan, în rest opţiunile sunt din propria academie. La capitolul veniri a fost anunţat deocamdată doar numele tânărului portar Denis Moldovan iar la începutul acestei săptămâni sunt aşteptate alte decizii majore în club.

Politehnica Timişoara s-a reunit în urmă cu o săptămână şi va disputa sâmbătă primul test al iernii la Şag, cu divizionara a patra CS Timişul, care l-a transferat în această iarnă pe fostul golgheter din L4 al alb-violeţilor – Tavi Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.