Politehnica Timişoara îşi poate înregistra achiziţiile din iarnă. Comisia de Recurs FRF...

Politehnica Timişoara îşi poate înregistra achiziţiile din iarnă. Comisia de Recurs FRF a anulat interdicţia la transferuri

0
DISTRIBUIȚI

Veste importantă pentru Politehnica Timișoara. Comisia de Recurs a FRF a desființat în ședința de ieri decizia Comisiei de Disciplină prin care s-a interzis întregului club de fotbal dreptul de a transfera jucători. Alb-violeții îşi pot astfel înregistra fără probleme cele opt transferuri ale iernii realizate până acum în tentativa de a se salva de la retrogradare.

Reamintim, la finele toamnei, publicaţia noastră anunţa în premieră riscul ca echipa să nu poată efectua mutări în iarnă din cauza unui caz stupid – folosirea într-un turneu de pregătire a două junioare care erau legitimate la Kids Tâmpa Braşov.


Deşi situaţia a fost la echipa feminină, tot clubul primise interzis la transferuri pentru această perioadă.

Între timp, optimismul conducerii că situaţia se va rezolva s-a confirmat, chiar dacă a trecut ceva timp, clubul braşovean renunţând la caz după ce s-a înţeles în cele din urmă cu cei de pe Bega. Comisiile FRF s-au reunit mai târziu în ianuarie, dar au decis anularea „sentinţei”.

Prin hotărârea de ieri cu nr. 1/CR/2023, Comisia de Recurs a admis recursul SSU Politehnica şi a decis: „Desființează Hotărârea CDE nr. 36 din
28.10.2022; Ia act de renunțare la judecata sesizării formulate ACS Kids Tampa 2015 Brașov;  Definitivă și executorie pe plan intern; Hotărârea poate fi atacată la TAS, în
termen de 21 de zile de la comunicare; Pronunțată astăzi, 26.01.2023, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică, nr. 12, sector 2″.

Poli a efectuat opt transferuri în iarnă până acum: Cristi Gavra (Ripensia), Adrian Gîdea (CFR Cluj), Onni Tiihonen (Viit. Dăeşti, L3), Denis Moldovan (Viitorul Cluj), Denis Mladin (LPS Bihorul/Lotus Felix L4), Milos Sekulic (Abano, Italia L6), Luka Stojanovic (Zlatibor Cajetina, L2 Serbia) şi Marian Târşa (Metalul Buzău, L3) semnaseră cu bănăţenii în speranţa că vor şi evolua în alb-violet la primăvară. Toate mutările pot fi acum înregistrate. De timişoreni s-au despărţit în cursul sezonului nu mai puţin de 18 jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.