Polițiști din trei județe, razie pe cea mai periculoasă șosea din vestul...

Polițiști din trei județe, razie pe cea mai periculoasă șosea din vestul țării. Aproape 300 de amenzi pentru viteză excesivă, în câteva ore, doar în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Caras-Severin și Serviciului Rutier Mehedinți, au desfășurat ieri, în intervalele orare 08:00 – 12:00 și 14:30 – 17:30, o acțiune în sistem „cascadă” pe DN 6, șosea pe care se petrec numeroase accidente, în vederea depistării conducătorilor auto care nu nerespectă limitele legale de viteză sau care efectuează manevra de depășire în mod neregulamentar.

„Astfel, pe tronsonul de drum DN 6 care tranzitează județul Timiș, au fost controlate 530 de autovehicule și legitimate 700 de persoane.


În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 409 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 132.681 de lei, conform OUG 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere. Dintre acestea, 296 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectă limitelor legale de viteză. Au fost reținute, în vederea suspendării, 29 de permise de conducere, dintre care 14 pentru viteză, 10 pentru depășire și cinci pentru alte abateri. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și constatate două infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere)”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.