Polițiștii timișoreni, razie în Plopi și Kuncz. Ce nereguli au fost constatate

Polițiștii timișoreni, razie în Plopi și Kuncz. Ce nereguli au fost constatate

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara, împreună cu polițiștii secțiilor urbane din cadrul Poliției Municipiului Timișoara si cu jandarmii, au organizat în weekendul trecut, în Timișoara, mai multe acțiuni „pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor și în vederea reducerii victimizării prin accidente rutiere”.

Astfel, sâmbătă, în intervalele orare 10:00 – 12:00 și 15:00 – 17:00, s-a acționat în zonele Plopi și Kuncz, iar în intervalul orar 02:00 – 06:00 s-a acționat pe bulevardul C.D.


Loga și pe Calea Aradului din Timișoara.

„Activitățile au fost desfășurate în vederea reducerii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau droguri. Au fost legitimate 487 de persoane, controlate 597 de autovehicule și efectuate 165 de testari cu aparatul etilotest. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 143 de sancțiuni, dintre care 126 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform OUG 195/2002R, în valoare de 26.752 de lei. De asemenea, au fost aplicate 12 sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991, în valoare de 5.709 lei. Au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, două permise de conducere (pentru alcool) și au retras nouă certificate de înmatriculare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.