Premiu de excelență pentru spectacolul aniversar „Aida – 75” al Operei Naționale...

Premiu de excelență pentru spectacolul aniversar „Aida – 75” al Operei Naționale din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Opera timișoreană a fost distinsă, la sfârșitul săptămânii trecute, cu Premiul de excelență pentru spectacolul aniversar „Aida – 75”, la categoria „Evenimentul aniversar al anului 2022”, în cadrul primei ediții a Galei premiilor MUSICRIT, care a avut loc la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie din Bucureşti.

Gala este o inițiativă care aparține Uniunii Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România, înființată în 1990 de personalități de marcă precum Iosif Sava, Grigore Constantinescu, Smaranda Oțeanu-Bunea, Dumitru Avachian, Mihaela Doboș sau Elena Zottoviceanu, și continuă să fie cea mai activă susținătoare a valorilor muzicale din spațiul românesc în presa scrisă și audiovizuală, prin actualii ei membri. Premiile au fost acordate celor care-și desfășoară activitatea în mediul artistic, dar și în cel al jurnalismului şi managementului muzical. Acestea au fost oferite pentru critică muzicală, publicistică, management, proiectul muzical al anului, proiectul cultural al anului, evenimentul aniversar al anului, cea mai bună stagiune lirică din ţară, cea mai bună stagiune simfonică din ţară, instrumentistul anului, artistul liric al anului și tânărul jurnalist al anului.


De asemenea, au fost oferite câteva premii de excelenţă şi trofeul MUSICRIT.

Directorul operei timișorene, Cristian Rudic, a mulțumit realizatorilor acestei prime ediții a galei pentru această onorantă distincție, și în special doamnei Luminița Arvunescu pentru energia și spiritul de inițiativă puse în slujba unui eveniment care îi reunește pe cei care slujesc marea muzică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.