Primăria Timișoara anunță că va continua tăierea cablurilor de pe stâlpi. Care...

Primăria Timișoara anunță că va continua tăierea cablurilor de pe stâlpi. Care sunt următoarele zone vizate

3
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a transmis că acțiunea de tăiere și eliminare a cablurilor ilegal amplasate aerian, continuă și vizează încă două bulevarde din oraș.

„Având în vedere ignorarea notificărilor și somațiilor aduse furnizorilor de comunicații electronice cu privire la trecerea în subteran a rețelelor ce le aparțin, conform legii 154/2012, Primăria Municipiului Timișoara va duce mai departe acțiunea începută pe data de 11 ianuarie.


Astfel, următorul segment vizat este Calea Aradului, unde dezafectarea va avea loc începând cu data 17 ianuarie, pe perioada serii. Echipele Primăriei vor interveni pe Calea Sever Bocu (Lipovei) în luna februarie. De asemenea, Calea Circumvalațiunii (segmentul Gh. Lazăr – Piața Consiliul Europei) va fi dezafectată în urma unei acțiuni comune cu Poliția Locală. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis municipalitatea.

Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice. Aceasta este realizată cu sprijinul STPT.

3 COMENTARII

  1. dosar penal pt distrugere? inteleg ca e urat cu ele atarnate, dar si heirupul asta e urat, plus ca raman mii de oameni si firme fara net. sa dea companiilor amenzi mari zilnice pana isi muta cablurile singuri. a zis fritz ca cica nu stie nimeni ale cui is cablurile ca sa le dea amenzi, dar atunci zecile alea de somatii cui le-a trimis? se contrazice singur

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.