Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile continuă să fie peste media...

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile continuă să fie peste media normală pentru această perioadă

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, arată meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), care au realizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

16 – 23 ianuarie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.


Cu excepția regiunilor estice și sud-estice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele nornale, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților Meridionali.

23 – 30 ianuarie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

30 ianuarie – 6 februarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

6 – 13 februarie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.