Purtătorul de trepied al lui Nicolae Robu bagă bățul prin gard în...

Purtătorul de trepied al lui Nicolae Robu bagă bățul prin gard în scandalul zilei: „S-au unit pentru a lupta împreună pentru menținerea tripletei la conducerea primăriei”

0
DISTRIBUIȚI

Mașina viceprimarului liberal Cosmin Tabără a fost vandalizată în această dimineață, iar primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău au condamnat gestul în termeni duri, declarându-se revoltați.

Cătălin Iapă, fostul consilier personal al fostului primar Nicolae Robu, a profitat de ocazie pentru a încerca să „puncteze” în lupta internă din filiala PNL.


Astfel, acesta acuză o înțelegere între useriști și Tabără în privința următoarelor alegeri locale.

„Cosmin Tabără, Dominic Fritz și Ruben Lațcău au anunțat astăzi candidatura la postul de viceprimar în 2024 a lui Cosmin. Prin postările lor de astăzi, indirect, ne spun că s-au unit pentru a lupta împreună pentru menținerea tripletei la conducerea primăriei: Fritz – primar, Tabără – viceprimar, Lațcău – viceprimar. Și ne mai spun cei trei că o fac contra lui Nicolae Robu. În felul ăsta Dominic Fritz speră să aibă două partide care să îl sprijine: USR – direct și PNL – indirect. Speră ca Tabără să rupă ceva din voturile lui Robu și să micșoreze astfel diferența mare din ultimile sondaje dintre procentele lui Robu și procentele lui Fritz. Legat de mașină, sper să îl găsească pe făptaș și Cosmin să își recupereze paguba. Legat de jocul politic, se pare că își dorește mai mult să nu îl găsească pe făptaș, iar zgârietura de pe mașină să marcheze doar începutul campaniei pentru postul de viceprimar”, a scris Cătălin Iapă pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.