Razie de noapte a polițiștilor din Timișoara, sute de mașini controlate în...

Razie de noapte a polițiștilor din Timișoara, sute de mașini controlate în doar patru ore. Pentru ce s-au dat cele mai multe amenzi

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 02:00 – 06:00, „o acțiune tip «BLITZ», în sistem integrat, împreună cu polițiștii celor 5 secții urbane Timișoara, ai Serviciului Rutier Timiș și jandarmi, pentru reducerea victimizării participanților la trafic și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor”.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele bulevarde din Timișoara, fiind controlate 288 de autovehicule și legitimate 306 persoane.


Au fost efectuate 135 de testări cu aparatul etilotest și cinci testări cu aparatul Drugtest.

„În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.040 de lei. Dintre acestea, nouă sancțiuni, în valoare de 1.740 de lei, au fost aplicate conform OUG 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere și 11 sancțiuni, în valoare de 7.300 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991. Au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului) și reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Mostra de analfabetism a celui care se ocupa de comunicatele de presa ale IPJ Timis: „reducerea victimizării participanților la trafic”. Sper ca actiunea a fost o reuslta iar soferii care se victimizeaza sa fie tot mai putini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.