Razie a polițiștilor pe șoselele din Arad. Peste 300 de șoferi sancționați...

Razie a polițiștilor pe șoselele din Arad. Peste 300 de șoferi sancționați în doar câteva ore, 31 au rămas fără permis

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii rutieri și de ordine publică, din Arad au desfășurat, în după-amiaza și seara zilei de sâmbătă, câte o acțiune cu efective mărite, în mediul rural, in intervalul orar 15:00 – 18:30, respectiv în mediul urban, între orele 19:00 – 22:30.

„Activitățile s-au desfășurat în toate localitățile din județ, precum și în municipiu. Ca urmare a neregulilor constatate, 307 conducători de vehicule au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 147.000 de lei, dintre care 125 pentru depășirea vitezei legale de deplasare, 28 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul condusului, 14 pentru conducere sub influența alcoolului (îmbibație alcoolică de până la 0,39 mg./l.


alcool pur în aerul expirat), iar celelalte pentru alte abateri”, a transmis IPJ Arad.

31 de conducători auto au rămas fără permis. Dintre aceștia, 14 pentru consum de alcool, șapte pentru depășirea vitezei legale, patru pentru depășire neregulamentară, trei pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric, doi pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și unul pentru conducere agresivă.

Au mai fost constatate trei infracțiuni al regimul circulației rutiere: două pentru conducere sub influența alcoolului (îmbibație alcoolică de peste 0,40 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și unul pentru conducere fără permis.

Acțiunile polițiștilor pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.