Ripensia şi-a anunţat programul amicalelor din iarnă. Toţi adversarii roş-galbenilor sunt din...

Ripensia şi-a anunţat programul amicalelor din iarnă. Toţi adversarii roş-galbenilor sunt din zonă

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a anunţat cu întărziere programul amicalelor din această iarnă. Roş-galbenii, care se vor baza mai mult pe jucătorii din propria pepinieră, au anunţat şase teste, toate în zonă, după reunirea de săptămâna viitoare.

Ripensiştii, care au anunţat oficial opt plecări până acum şi nicio venire, strâng rândurile luni, 16 ianuarie, ora exactă a reunirii urmând să fie stabilită.


Preşedintele Dumitru Mihu a confirmat pentru „Fotbal vest” că în sezonul de primăvară se va baza pe juniorii din Academia Ripensia, renunţându-se în principiu la jucătorii nemulţumiţi de salarii. Bariera de 1.000 de euro pe lună se pare că i-au determinat să plece pe mulţi dintre cei opt: Piftor, Fridrich, Zimţa, T. Călin, Şt. Dobre, A. Macriţchii, M. Ene şi Mogoş.

Nu s-a specificat nimic deocamdată despre un cantonament (probabil stagiul va fi pe plan local) iar numărul testelor este egal cu al concitadinei Politehnica (chiar şi doi dintre adversari sunt aceiaşi: Şag, tot primul, respectiv Buziaş).

Iată programul amicalelor Ripensiei:

28 ianuarie: Timișul Șag (Liga 4)

4 februarie: UVT Ripensia (Liga 4)

8 februarie: Șoimii Lipova (Liga 3)

11 februarie: CSC Dumbrăvița (Liga 2)

15 februarie: CS Phoenix Buziaș (Liga 3)

18 februarie: CSC Ghiroda și Giarmata Vii (Liga 3)

„Locurile de desfășurare și orele de start ale acestor partide vor fi anunțate în perioada următoare. De asemenea, specificăm că vom publica în timp util eventualele schimbări din acest desfășurător”, se mai arată în comunicatul clubului.

Ripensia ocupă locul 15, cu 16 puncte din primele 16 etapele ale sezonului regular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.