RPC Village vine cu un concept nou de casă. Vezi ce dotări...

RPC Village vine cu un concept nou de casă. Vezi ce dotări speciale sunt incluse

0
DISTRIBUIȚI

Anul nou vine cu vești extraodinare de la RPC GROUP, prima strada din cartierul RPC VILLAGE- www.rpc-vil.ro, este aproape finalizată, urmând ca in perioada imediat următoare să se introducă utilitățile si implicit asfaltul, trotuarele și spațiile verzi.

Ca urmare a condițiilor si cererilor într-un număr ridicat, strada doi, va conține încă un model de casă având o suprafața utilă de 85 mp, compusă din două dormitoare la etaj cu o baie si la parter, un living generos, bucătărie si baie.

În cursul lunii februarie va fi finalizată “CASA DEMO”, care va servi ca mărturie celor care au nevoie să se convingă singuri ca spațiile sunt bine compartimentate si pregătite să servească cele mai pretențioase așteptări.

RPC Village- www.rpc-vil.ro, localizat în partea de Vest a Timișoarei, în zona Mehala, având stația de autobuz la intrare in cartier, acces foarte facil la piata de gros, supermarketuri, centrul Timișoarei, grădinițe, școli si multe alte activități atât de necesare unei familii.

RPC Village- www.rpc-vil.ro, etapa I, integrează construcțiile de tip duplex si cele 52 de apartamente prin edificarea a 4 imobile cu regim de înălțime redus, P+2+ER.

Casele TIP1 sunt CU PERETI DUBLI în regim P+1, cu 4 dormitoare, 3 băi, living, bucătărie  și beneficiază de teren cu suprafețe cuprinse între 215 si 300 mp.


Apartamentele au suprafețe utile cuprinse între 36 și 62mp, iar cele de la etaj retras se bucură de  terase de 52mp. Locuințele se predau finisate, la cheie, racordate la toate utilitățile.

Ceea ce aduce “proaspăt” RPC, este faptul ca toate casele sunt anvelopate cu polistiren de 15 cm grosime, sub pardoseala 10 cm de Polisitiren, iar poate cea mai îndrăzneața măsura: POMPA DE CALDURA CU SISTEM DE PANOURI FOTO-VOLTAICE! Acest lucru, aduce casele la statusul de aproape pasive!

Cu un mix inteligent de arhitectură, urbanistică și servicii complementare, RPC GROUP dorește să construiască mai mult decât locuințe: o comunitate formată din cât mai multe familii fericite și împlinite care și-au realizat visul de a avea o casă nouă. Proiectul se bazează pe un mix de relaxare si confort, locuințele fiind completate de un parc in interiorul complexului, dotat cu echipamente de joacă, zone verzi modern amenajate, arbori, de o clădire multifuncțională cu spații comerciale, precum și de o grădiniță și școală primară.

Casele și apartamentele sunt puse în vânzare direct de către dezvoltator, fără comision. Mai multe informații despre noul concept de locuințe puteți afla de pe site www.rpc-vil.ro sau contactând unul dintre reprezentanții de vânzări. Prețurile sunt promoționale pentru începutul de an.