Sala de kinetoterapie a Spitalului Județean Timișoara, renovată. Cine beneficiază de servicii...

Sala de kinetoterapie a Spitalului Județean Timișoara, renovată. Cine beneficiază de servicii și unde este amplasată

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul Județean Timișoara a anunțata, astăzi, că sala de Kinetoterapie din Ambulatoriu  este renovată complet, fiind schimbate inclusiv toate echipamentele.

Clubul sportiv Ripensia Timișoara prin Dumitru Mihu și Erol Baeran și Zarin Dragan și Radu Crețu  au investit  în jur de 15.000 de euro în refacerea sălii de kinetoterapie.


”Inițiativa transformă incinta ambulatoriului într-un aliat al sportivilor,  mai cu seamă al celor care fac performanță în condițiile în care, după antrenor, kinetoterapeutul este primul informat despre diagnostic și indicațiile medicale.  Echipa medicală care asistă sportivii  are trei medici specialiști pe recuperare sportivă, un fiziokinetoterapeut și doi profesori de cultură fizică medicală”, se arată în comunicatul Spitalului Județean Timișoara.

Ambulatoriul pentru sportivi  al SCJUT funcționează în Timișoara, pe strada Bela Bartok, la numărul 17. Aici vin pentru consultații, diagnostic  și recuperare sportivii profesioniști  ai Timișoarei,  individual și echipe, cei care practică baschet, fotbal, canotaj, dans sportiv, volei, atletism, gimnastică. Procesul de recuperare al sportivilor este bazat pe un plan de terapii și proceduri respectiv protocoale consacrate, eficient  în refacerea echilibrului neuropsihic și în patologia organelor interne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.