Se apropie prima ediție din 2023 a Salonului Industriei Ușoare de la...

Se apropie prima ediție din 2023 a Salonului Industriei Ușoare de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș din acest an va fi inaugurat cu prima ediție a Salonului Industriei Ușoare, care va fi organizat între 8 și 12 februarie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș și va prezenta tendințele modei în sezonul de iarnă-primăvară.

Peste 50 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii.


Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat sau decorațiuni manufacturate. Totodată, târgul de produse tradiționale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, iar duminică între orele 10:00 și 18:00. Las fel ca la edițiile precedente, intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.