Seară de cultură muzicală la Timișoara cu formația din „orașul cu manele...

Seară de cultură muzicală la Timișoara cu formația din „orașul cu manele și fără apă caldă“

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute clubul Manufactura a fost gazda unui concert aparte cu membrii formației The 80s Rock Band, o trupă care preț de două reprize i-a încântat pe spectatori cu o selecție de preluări internaționale din aria rock-ului, din care n-au lipsit câteva bijuterii de cântece care sunt mai puțin interpretate pe la noi. În prima parte a spectacolului trupa alcătuită din Paul Neacșu – tobe, Alexandra Pop – bas, Gabi Golescu – chitară, clape, voce, Bogdan Sandu – chitară și Gabi „Pipai“ Andrieș – voce a interpretat câteva compoziții interesante printre care s-au numărat Eurythmics – Missionary Man, Cheap Trick – Surrender sau Wild Cherry – Play that funky music , iar piesa celor de la The Knack cu My Sharona a fost „rebotezată“ „My shaorma“ spre deliciul asistenței.

Dincolo de playlist-ul care a reprezentat o adevărată seară de cultură muzicală, formația din București „orașul cu manele și fără apă caldă“ (după cum a precizat solistul trupei pe scenă) a reușit să fie pe placul spectatorilor și prin micile pastile de cultură inserate între piese ale solistului Gabi „Pipai“ Andrieș, iar printre melodiile care au fost răsplătite cu aplauze sincere la fața locului s-au mai numărat și Kiss – Detroit Rock City, Huey Lewis & The News – Hip to be square, The Cure – Just like heaven sau Tears For Fears – Everybody wants to rule the world.


Prima piesă interpretată la bis de către trupă a fost și ea una cât se poate de surprinzătoare: The Undertones – Teenage Kicks, iar finalul acestei seri memorabile a fost asigurat de AC/DC și Girls Got Rhythm.

„Ne-am bucurat foarte mult de primirea de care am avut parte aici la Timișoara și ținem să le mulțumim tuturor celor care au participat la recitalul nostru. Revenim întotdeauna cu mult drag la Timișoara și așteptăm cu nerăbdare să revenim în fața minunatului public din Timișoara“, ne-a declarat Gabi Pipai Andrieș din partea trupei.

Dincolo de interpretarea fără cusur a unor melodii cunoscute din epoca în care muzica avea alte valențe, membrii The 80s Rock Band au susprins cu un playlist cât se poate de interesant, ocolind cu bună știință standardele celor mai multe trupe de acest gen din patria noastră, iar pentru asta merită un sincer respect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.