„Securitatea la incendiu a construcțiilor”, seminar organizat de CCIAT împreună cu Prefectura...

„Securitatea la incendiu a construcțiilor”, seminar organizat de CCIAT împreună cu Prefectura Timiș și ISU „Banat”

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, sub egida instituției Prefectului județului Timiș și în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș un seminar cu tema „Securitatea la incendiu a construcțiilor”, care va avea loc în 17 ianuarie, între orele 10:00 și 12:00, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

Discuțiile se vor desfășura sub formă de întrebări și răspunsuri, pentru a crea un cadru unitar de aplicare a noilor norme specifice privind avizarea și autorizarea de securitate la incendiu și protecție civilă de către reprezentanții operatorilor economici și toți factorii care contribuie la proiectarea, verificarea și executarea construcțiilor.

Vor fi abordate teme precum: categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării privind securitatea la incendiu; noțiuni fundamentale privind apărarea împotriva incendiilor; aplicarea noilor norme metodologice privind avizarea și autorizarea de securitate la incendiu și protecție civilă; dificultăți întâlnite la solicitarea și obținerea avizului / autorizației de securitate la incendiu.

Seminarul va fi susținut de lt.


col. ing. Cătălin Cosacu, șef inspecție prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Pentru înscriere, este necesară completarea unui formular de participare iar participarea trebuie confirmată până cel târziu miercuri, 16 ianuarie. Detalii se pot obține la numărul de telefon 0372 185 285 / 0720 042 473 sau la adresa de e-mail: lbarbu@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.