Seminar despre noile reglementări din legislația muncii, la CCIAT

Seminar despre noile reglementări din legislația muncii, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Timiș, în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, organizează în data de 16 februarie, ora 11,00, un seminar de informare și instruire a agenților economici privind modul de aplicare a noilor reglementări legislative intrate în vigoare, sub genericul „Legislația muncii 2023”, care va avea loc în sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT.

Vor fi abordate următoarele teme: ultimele modificări ale Codului Muncii; reglementări privind securitatea și sănătatea în muncă, în mod deosebit accidentele de muncă; versiunea 6.0.8.


a aplicației REVISAL, înregistrarea corectă în aplicație a contractelor individuale de muncă, conform O.U.G. nr.132/2020.

Seminarul va fi susținut de inspectorul șef Pavel Kasai, inspectorul șef adjunct relații de muncă Ileana Mogoșanu, inspectorul șef adjunct securitate și sănătate în muncă Rolf Athalvin Lupu, și expertul IT Natalia Enii.

Participarea este gratuită pentru membri CCIAT iar pentru firmele nemembre, taxa de participare este de 150 lei, plus TVA. Înscrierea la seminar se face prin completarea formularului de participare care se regăsește accesând link-ul  https://www.cciat.ro/cciat_Seminar_LEGISLATIA_MUNCII_2023_16_februarie_2023_ora_11:00_Centrul_Regional_de_Afaceri_Timisoara .

Seminarul se înscrie în programul CCIA Timiș pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări naţionale și europene în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.