Șofer de 19 ani, prins în timp ce conducea cu 163 km/h...

Șofer de 19 ani, prins în timp ce conducea cu 163 km/h prin localitate. Ce sancțiune a primit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-848511069">

Un șofer în vârstă de 19 ani, din Arad, a fost surprins circulând cu o viteză de 163 km/h în localitatea Șiria, viteza maximă admisă pe sectorul de drum fiind astfel depășită cu 73 km/h.

Polițiștii rutieri din Arad au desfășurat, la sfârșitul acestei săptămâni, mai multe acțiuni pe șoselele din oraș și județ, pentru impunerea respectării vitezei legale de deplasare.

Astfel, sâmbătă după-amiază, în localitatea Șiria, a fost înregistrată o viteză de deplasare de 163 km/h, viteza maximă admisă pe respectivul tronson de drum fiind depașită cu 73 km/h, informează, duminică seara, Poliția Arad.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, din Arad, a fost amendat cu 1.450 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

„Atragem atenția participanților la trafic că viteza excesivă este una din cauzele principale de producere a accidentelor rutiere cu consecințe grave”, este mesajul IPJ Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.