Șoferi beți, prinși la volan de polițiștii de la Brigada Rutieră, în...

Șoferi beți, prinși la volan de polițiștii de la Brigada Rutieră, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii timișeni au depistat mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Miercuri dimineața, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au oprit pentru control, pe strada Martir Silviu Motohon din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani.

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto refuzând deplasarea la spital pentru recoltarea probelor biologice.


A fost întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a transmis IPJ Timiș.

Un alt caz a fost depistat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:45, când polițiștii orașului Recaș au oprit pentru control, în localitatea Izvin din Județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, tot miercuri seara, în jurul orei 20:10, polițiștii orașului Buziaș au oprit pentru control, pe strada Principală din oraș, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că autovehiculul era neînmatriculat. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.