Spectacolele lunii ianuarie pe scenele timișorene

Spectacolele lunii ianuarie pe scenele timișorene

0
DISTRIBUIȚI
Voievodul țiganilor

Opera timișoreană începe anul cu opereta „Liliacul” de Johann Strauss, în  4 ianuarie, iar alte operete pe care le va prezenta fi „Văduva veselă” de Franz  Lehàr, „Voievodul țiganilor” de Johann Strauss și „Bal la Savoy” de Paul Abraham. Alte spectacole aduse pe scenă de operă sunt operele „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart și „Tosca de Giacomo Puccini”, musicalul „My Fair Lady” De Frederick Loewe și spectacolul de balet „Baiadera” de Ludwig Minkus. Un concert de lieduri din creația românească va fi dedicat Zilei Culturii Naționale, în 15 ianuarie.

Repertoriul teatrului maghiar estr alcătuit din următoarele spectacole: „Bánk”, realizat împreună cu teatrele Kabóca și Petöfi din Veszprém, „Noile haine ale împăratului” – ambele cu câte două reprezentații, și „Orașul  paralel: Fabric”.

Primul spectacolal lunii ianuarie prezentat de naționalul timișorean va fi „Anna Karenina”, in sala mare, urmat, în același spațiu, de „Eminescu”, „O noapte furtunoasă. Un exercițiu”, „Durerea fantomă”, „Conul Leonida față cu reacțiunea”, „O scrisoare pierdută” și „Zorba Grecul”. În Sala „Uțu Strugari” vor putea fi văzute spectacolele „Breaking News”, „Amintiri din epoca de școală”, „Ivanov” și „Cercurile încrederii” iar în Sala 2, „Vocile orașului-Central Park”, „Îmblânzirea scorpiei”, „Cele trei grații”, „Școala Femeilor versus școala bărbaților” și „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”.

Teatrul german revine pe scenă în 12 ianuarie, cu spectacolul „Tschick.


De ce am furat mașina” care va avea trei reprezentații, și va mai prezenta în această lună spectacolele „Dumnezeul Kurt”, „Orașul paralel: Fabric”, cu trei reprezentații, „Livada de vișini” și „Oameni. De vânzare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.