Sub 200 de cazuri noi de infectare cu coronavirus raportate în ultima...

Sub 200 de cazuri noi de infectare cu coronavirus raportate în ultima săptămână în Timiș, din aproape 3.000 de teste

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele șapte zile, în județ au fost confirmate 184 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 2.930 de teste efectuate (din care 2.237 teste rapide).


Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultima săptămână la nivelul județului Timiș, patru au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este la nivel național de 0,27, în ușoară creștere.

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 58 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți 10 pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă. În ultimele șapte zile nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.095 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a mai anunțat astăzi că un singur focar de COVID 19 este activ și se află în supraveghere în județ, la spitalul „Dr Karl Diel” din Jimbolia, secția Medicina Internă, unde au fost raportate 10 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.