Țapinarii, formația vocal instrumentală de două voci și o chitară, revine la...

Țapinarii, formația vocal instrumentală de două voci și o chitară, revine la Timișoara cu tradiționala cântare Anti Valentine’s Day

0
DISTRIBUIȚI

Formația vocal – instrumentală Țapinarii revine în Timișoara cu tradiționalul concert Anti Valentine’s Day, care cuprinde conform mărturisirilor proprii „versuri sincere, fără dulcegării inutile, fară promisiuni și declarații siropoase“.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență, trupa de două voci și o chitară Țapinarii a lansat vinilul „Fericirea e un lucru mărunt”.


Trupa a luat naștere în 2001 când Cosmin Covei făcuse un filmuleț-portret, având că protagonist un pitic stripper, care a fost folosit ca și videoclip muzical pentru piesa „Sunt fericit”.

De-a lungul anilor, cei doi membri ai trupei Cosmin Covei şi Adrian Tănase au poposit de multe ori în Timișoara, iar în luna noiembrie a anului 2019 au lansat cel de-al zecelea album din carieră, „Săgeata spre cer“. Tot în același an trupa a susținut nu mai puțin de patru concerte diferite în patru zile în Timișoara, recitalurile fiind incluse în cadrul evenimentului Civicultura, organizat de Teatrul Studențesc Thespis și Asociația Culturală Diogene.

Concertul Anti Valentine’s Day din Timișoara va avea loc pe 10 februarie, în cafeneaua D’arc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.