Timișorean prins la volan după ce consumase trei feluri de droguri. Amenzi...

Timișorean prins la volan după ce consumase trei feluri de droguri. Amenzi de peste 130.000 de lei în mini-vacanța de Anul Nou

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișoreni au avut un Revelion mai liniștit decât în alți ani, însă șoferii băuți sau drogați nu au lipsit din peisaj.

Astfel, pe strada Albăstrelelor din Timișoara a fost depistat la volanul unei mașini un bărbat în vârstă de 27 de ani aflat sub influența a trei substanțe psihoactive: cannabis, amfetamină și metamfetamină.

„O altă șoferiță,în vârstă de 57 de ani, a fost depistată pe DJ 593, în localitatea Cebza, conducând un autovehicul sub influența alcoolului.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a refuzat recoltarea de probe biologice”, a comunicat IPJ Timiș.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal.

Din 30 decembrie până în 2 ianuarie, peste 200 de polițiști au fost zilnic la datorie, pe raza întregului județ.

„Aceştia au intervenit la 215 evenimente, dintre care 196 au fost sesizate prin 112 – Apelul Unic de Urgenţă. De asemenea, au fost constatate din oficiu 28 de infracţiuni, dintre care 8 la regimul siguranței rutiere. În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 19 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat 334 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 130.682 de lei, dintre care 73 sunt avertismente. Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți în teren, în urma verificărilor efectuate fiind reținute 19 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare”, a mai transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.