Timișoreni fără apă caldă și căldură sau fără apă deloc, din cauza...

Timișoreni fără apă caldă și căldură sau fără apă deloc, din cauza unor avarii. Anunțurile Colterm și Aquatim

1
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat că, „pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 4 ianuarie 2023, de la ora 9.00 la ora 15.00, la punctul termic 17A”.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu, Abrud, în total un număr de 23 de branșamente.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.


Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, mai spune comunicatul Colterm.

De asemenea, Aquatim a anunțat că până la ora 15.00 apa e întreruptă pentru consumatorii de pe străzile Deportații din Bărăgan, Dreptatea, Jorge Amado, din Timișoara, cât pentru cei din Moșnița Veche și Izvin. Sunt lucrări de remediere a unor avarii.

Altfel, azi și mâine între orele 8-16, în Chevereșu Mare se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. @Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție”, se arată în comunicatul companiei de apă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.