Timișorenii, invitați la dezbatere pe tema Planului Integrat de Calitate a Aerului

Timișorenii, invitați la dezbatere pe tema Planului Integrat de Calitate a Aerului

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara a anunțat dezbaterea publică privind propunerea de elaborare a Planului Integrat de Calitate a Aerului pentru aglomerarea Timișoara, pentru indicatorii dioxid de azot, oxizi de azot (No2/Nox) și particule în suspensie (PM10), care va avea loc la Timişoara, strada C.D.


Loga, nr. 1, în sala de şedinţe a Consiliului Local, în data de 16 ianuarie 2023, începând cu orele 16:30.

Propunerea de elaborare a planului, poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, Serviciul Protecția Mediului, Managementul Deșeurilor și Salubrizare, strada C.D. Loga nr. 1, la Instituţia Prefectului, bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 17A și la adresa APM Timiș, bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, de luni până – vineri, între 9:00 – 12:00, precum pe www.primariatm.ro.

„Publicul poate transmite în scris comentarii/întrebări/opinii privind propunerea amintită la sediul administraţiei publice locale, la adresa strada C.D. Loga nr. 1, la Instituţia Prefectului, la adresa bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 17A, cam. 8, pâna la data de 12 ianuarie 2023”, a mai comunicat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.