Trei bărbați, prinși în flagrant de polițiști în timp ce spărgeau mașini...

Trei bărbați, prinși în flagrant de polițiști în timp ce spărgeau mașini în Timișoara, în miez de noapte

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut ieri trei bărbați, în vârstă de 17, 20, respectiv 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„În fapt, la data de 7 ianuarie, în jurul orei 03:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au depistat în flagrant delict doi bărbați, în vârstă de 17 și 20 de ani, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate pe Strada Labirint, din municipiul Timișoara.


De asemenea, în cursul aceleiași nopți, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au depistat în flagrant delict un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Negulici din municipiul Timișoara. Cei trei bărbați au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor trei bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.