Trei tineri reținuți după ce au sechestrat un barman și au furat...

Trei tineri reținuți după ce au sechestrat un barman și au furat băutura și țigările din bar. Unul dintre suspecți, prins la frontiera de vest

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri din județele Gorj și Caraș-Severin intrat cu cagule pe față într-un bar din comuna Calopăr, județul Dolj, în apropiere de Craiova, l-au sechestrat pe barman și apoi au furat banii, băutura și țigările din bar. Aceștia au fost reținuți.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani şi o tânără de 19 ani au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate, informează, vineri, Poliția Dolj.

Poliţiştii Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Calopăr, despre faptă.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sau făcut cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

Din cercetări a reieşit faptul că, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, din judeţele Gorj şi Caraș Severin, ar fi pătruns în incinta societăţii comerciale din comuna Calopăr, unde l-ar fi lipsit de libertate pe angajatul societăţii şi ar fi sustras suma de aproximativ 20.000 de lei, reprezentând încasări, precum și băuturi alcoolice și pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 8.000 lei.

„În cursul zilei de 2 ianuarie, au fost puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Turburea, judeţul Gorj, fiind ridicate mai multe obiecte ce pot constitui mijloace materiale de probă, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din localitate, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.


Totodată, a fost identificată şi o tânără de 19 ani, din oraşul Filiaşi, bănuită că i-ar fi ajutat pe cei trei prin furnizarea de informaţii din interiorul barului, fiind reţinută sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate de tâlhărie calificată. De asemenea, în noaptea de 3 ianuarie, la ora 00:35, un tânăr de 20 ani, din comuna Țânțăreni, care se sutrăgea cercetărilor, a fost preluat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind condus la audieri, ocazie cu care a fost reţinut pentru 24 de ore. În 5 ianuarie, cel de-al treilea bărbat, de 23 de ani, din oraşul Oraviţa, a fost depistat de poliţiştii Poliţiei Oraşului Filiaşi, acesta fiind condus la audieri şi ulterior reţinut, pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă pentru 30 de zile”, transmite, vineri, Poliția Dolj.

În cursul zilei de 3 ianuarie, cei doi bărbaţi de 20 şi 31 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar tânăra de 19 ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.