Trupa timișoreană Vest Phoenix Cover sărbătorește zece ani de existență cu un...

Trupa timișoreană Vest Phoenix Cover sărbătorește zece ani de existență cu un concert special

1
DISTRIBUIȚI
Titi Dragomir Și Vest Phoenix Cover vor susține un concert aniversar la Timișoara

Formația timișoreană Vest Phoenix Cover aniversează zece ani de existență printr-un eveniment deosebit care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Grupul a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomir, Lajos Varadi și a regretatului Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix. După câteva castinguri în urma cărora au fost selectate o serie de tinere talente din orașul nostru, desfășurate în incinta defunctului club Taine din Piața Unirii, primul concert oficial al formației a avut loc la Club 30 în componența Titi Dragomir (voce), Varadi Lajos (chitară armonie), Rică (bass), Relu Iocșa (chitară armonie) și Lică Dolga (tobe).

În decursul ultimilor ani, proiectul a iniţiat multe castinguri care au descoperit o serie de tinere talente ale scenei locale, iar cu cinci ani în urmă în cadrul unui eveniment desfășurat la Biblioteca Universității Politehnicii Timișoara grupul a lansat o revistă aniversară.


În același an Vest Phoenix Cover a lansat piesa „Haiducii mei“, melodie care a fost compusă special pentru cei de la Timișoara Bikers, în cadrul unui concert desfășurat în incinta Stage Pub din Piața Unirii. Anul trecut, împreună cu o serie de prieteni invitați trupa a organizat un concert In Memoriam Adi Bărar.

Concertul aniversar care marchează zece ani de existență Vest Phoenix Cover va avea loc sâmbătă 21 ianuarie de la ora 20 la Porto Arte iar printre invitații care vor evolua cu această ocazie pe scenă se numără și Ana Maria Moldovan, solista din orașul nostru care în vara anului trecut a cântat alături de Ovidiu Lipan Țîndărică și Fanfara Zece Prăjini la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Timișoarei care au avut loc în Parcul Rozelor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.