„Underground TM. Orașul care nu se vede”, o carte de neratat, cu...

„Underground TM. Orașul care nu se vede”, o carte de neratat, cu texte scrise de 19 autori timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

Lansarea volumului colectiv „Underground TM. Orașul care nu se vede”, editat de Cristian Vicol la editura Brumar, va avea loc joi, 25 ianuarie, la librăria Esotera, de la ora 17:30.

„Underground TM” cuprinde texte inedite scrise de 19 autori timișoreni (născuți, crescuți sau mutați aici) despre Timișoara, dar alta decât cea a promenadei și a centrului dichisit – povești despre oamenii care au devenit eroii urbani ai cartierelor, despre barurile de rockeri, de punkeri, de houseri, de raveri, de maneliști, despre cârciumile de pe străzile mărginașe, despre piețele de vechituri, despre droguri și despre sex, despre cerșetori și despre infractori, despre eveniment ieșite din comun, trăite de ei sau de alți timișoreni, indiferent de perioada istorică.


Au participat la volum: Sorin Băiaș, Emil Biebel, Adriana Cârcu, Tudor Crețu, Borco Ilin, Mugur Ioniță, Cosmin Leucuța, Alexandru Maniu, Goran Mrakić, Bogdan Munteanu, Daniela Rațiu, Lucian‑Vasile Szabo, Adrian Petru Stepan, TraianȘ.Șoimu, Daniel Timariu, Marcel Tolcea, Vlad Marko Tollea, Andrei Ursu și Cristian Vicol.

La acest eveniment vor vorbi, alături de editor, scriitorii Marcel Tolcea și Daniel Timariu. Prima lansare a acestui volum a avut loc în luna decembrie a anului trecut, în cadrul celei de-a patra ediții a festivalului de poezie „Ion Monoran” la Porto Arte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.