Urmărit național, în închisoare după ce a fost dat de gol de...

Urmărit național, în închisoare după ce a fost dat de gol de câinele său agresiv

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat dat în urmărire deoarece are de executat o pedeapsa cu închisoarea a fost prins în Brașov în urma unui apel la 112 privind prezența unui câine periculos.

Jandarmii au răspuns unui apel la 112 privitor la prezența unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov.


Ajunși la fața locului, jandarmii au aflat că animalul s-a adăpostit într-o mașină parcată în zonă. În interior, ei au descoperit câinele, dar și pe stăpânul acestuia, un bărbat căutat de polițiști.

„Ajunși la fața locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla și stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din față al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identității acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier. Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare și a fost predat colegilor de la poliție”, au explicat jandarmii brașoveni.

În cazul câinelui, au fost anunțate autoritățile competente pentru a fi luat din autoturism, au precizat jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.