Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, şi-a găsit maşina vandalizată UPDATE Poliția a deschis...

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, şi-a găsit maşina vandalizată UPDATE Poliția a deschis o anchetă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Cosmin Tabără / Facebook

Cosmin Tabără, viceprimarul Timişoarei, şi-a găsit în această dimineaţă maşina vandalizată. Într-un mesaj postat pe reţelele sociale, liberalul pare convins că e vorba de o răzbunare de ordin politic.

„Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timișoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în orașul nostru”, şi-a început viceprimarul Tabără mesajul de pe pagina sa de Facebook, alături de o poză cu actul de vandalism. În imagine se vede cum pe partea şoferului maşina a fost zgâriată şi scris în acest mod textul „Fără respect”.

„Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației.
Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist «programat» să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute «prostituate», jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea.


Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine”, a continuat Tabără, referindu-se şi la incendierea maşinii editorului-şef PRESSALERT.ro – Dragoş Boţa.

„Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi. Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universități cu recunoaștere internațională, de medici de renume, de oameni de artă și de cultură recunoscuți în afara granițelor tari, de o clasă de mijloc echilibrată, de școli care an de an șlefuiesc tinere talente”, a mai scris viceprimarul din partea PNL.

Cosmin Tabără a spus, în încheiere, că s-a adresat deja autorităţilor şi nu se lasă intimidat: „Da, trecem prin momente penibile uneori, dar vine vremea când toate acestea vor trece și ne vom reașeza pe un făgaș normal. Până atunci, voi aștepta răspunsul politiei la plângerea mea, puțin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-și facă treaba, cu încrederea în munca lor. Până atunci, voi duce mașina la service și voi continua să fiu același om care va ierta prostia din jurul său…”.

UPDATE „În cursul acestei zile, 25 ianuarie, la nivelul Poliției Municipiului Timișoara a fost înregistrată o sesizare, cu privire la faptul că autoturismul unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Timișoara, a fost vandalizat, în timp ce se afla parcat în fața casei sale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.