Weekend plin pentru polițiștii de la Rutieră în Caraș-Severin. Peste 50 de...

Weekend plin pentru polițiștii de la Rutieră în Caraș-Severin. Peste 50 de permise și certificate de înmatriculare reținute

0
DISTRIBUIȚI

La finalul săptămânii, polițiștii rutieri și cei de la structurile de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră au fost prezenți în trafic și au continuat acțiunile reactiv-preventive pentru siguranța traficului rutier.

„Pentru abaterile constatate, au aplicat 396 de sancțiuni contravenționale, dintre care 178 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.


47 de conducători auto și pasageri au fost sancționați pentru că au condus autovehicule fără a purta centura de siguranță pe timpul deplasării. Șase conducători auto care au depășit cu peste 50 km/h și peste 70 km/h limitele legale de viteză și alți trei conducători auto care au condus autovehicule fiind sub influența alcoolului au fost sancționați contravențional, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Pentru abaterile constatate au fost reținute în vederea suspendării 32 de permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate șapte infracțiuni la regimul rutier, trei privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.