Accident cu mașina de poliție, pe o șosea din vestul țării

Accident cu mașina de poliție, pe o șosea din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

O mașină de poliție a fost aruncată, joi, în gardul de plasă al unui imobil, după ce a acroșat mașina pe care o depășea, pe o șosea din județul Hunedoara.

Un polițist din Petrila, în timp ce se deplasa cu mașina de poliție, în timpul serviciului, a fost implicat, joi, într-un accident pe DN 66A, în oraşul Aninoasa, județul Hunedoara.

Cercetările au arătat că polițistul, a cărui mașină avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, a intrat în depăşirea unui alt autoturism aflat în fața sa, condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din orașul Aninoasa.


În acel moment, mașina depășită a virat la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu mașina de poliție.

În urma coliziunii, mașina de poliție a fost aruncată în gardul de plasă al unui imobil, rezultând avarierea ambelor autovehicule.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul acooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au sancționat tânărul în vârstă de 25 de ani cu sancţiune contravențională în valoare de 1305 lei și ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, informează IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.