Accident grav aproape de graniţa cu Ungaria. UPDATE Victima nu a mai...

Accident grav aproape de graniţa cu Ungaria. UPDATE Victima nu a mai putut fi salvată

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav s-a produs pe Auostrada A1, pe sensul de ieşire din ţară, la aproximativ opt kilometri de vamă. Un autotren s-a ciocnit cu o maşină iar o victimă a rămas încarcerată.

La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii militari din Arad, cu un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD și inclusiv cu un elicopter SMURD.

UPDATE În urma accidentului în care au fost implicate două persoane (șoferul autoturismului și șoferul autotrenului) a rezultat o victimă, șoferul autoturismului.


Din păcate victima prezenta leziuni incompatibile cu viața în momentul sosirii echipajelor medicale. Șoferul autotrenului nu a solicitat îngrijiri medicale.

UPDATE 2 Accidentul a avut loc la ora 8:45, la aproximativ cinci kilometri de Punctul de trecere a frontierei. Şoferul autoturismului, încarcerat, era în stare de inconștiență. Victima a fost extrasă din autoturism de către pompieri, ulterior fiind preluată de către echipajul medical.

Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost constatat de către medicul echipajului SMURD. Victima este un bărbat din Ucraina, în vârstă de 43 de ani. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.