Accident grav în vestul țării, o căruță a fost spulberată de o...

Accident grav în vestul țării, o căruță a fost spulberată de o maşină

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație produs între un autoturism și o căruță, între localitățile Nădab și Șimand, în județul Arad.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș cu o autospecială de intervenție cu modul pentru descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.

„În urma accidentului în care au fost implicate şapte persoane, au rezultat patru victime dintre care trei conștiente și cooperante, iar una in stare de inconștiență.


În urma evaluării medicale, patru victime (conducătorul atelajului hipo și trei persoane care se aflau în acesta) au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Șoferul și pasagerii autoturismului nu au solicitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Arad.

„În seara zilei de 24 februarie, în jurul orei 19:57, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 79, între localitățile Șimand și Nădab, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. În urma impactului au rezultat patru victime, acestea fiind transportate la spital, în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul autovehiculului nu se afla sub influența alcoolului”, a comunicat IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.