Accident pe o șosea din Banat, două femei au ajuns la spital...

Accident pe o șosea din Banat, două femei au ajuns la spital UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Accident de circulație, puțin înainte de ora 15:00, pe cea mai circulată șosea din Banat, DN 6. Coliziunea dintre o mașină și o autoutilitară s-a produs în localitatea timișeană Belinț.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj și Punctului de Lucru Topolovățu Mare, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.


În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, în care se aflau trei persoane. În urma evenimentului, au rezultat două victime, de sex feminin, dintre care o persoană a rămas blocată (pasager în autoturism). S-a intervenit pentru extragerea victimei. Aceasta a fost predată echipajului SMURD în stare conștientă. Cea de a două victimă a fost preluată de ambulanța SAJ. Ambele victime au fost transportate către Spitalul Municipal Lugoj. Conducătorul autoutilitarei nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE Conform polițiștilor, accidentul s-a produs după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani a intrat cu duba pe contrasens.

„Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a condus o camionetă pe DN6, în localitatea Belinț din județul Timiș, dinspre Caransebeș spre Timișoara, iar la kilometrul 510+400 de metri, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 55 de ani, care circula regulamentar, dinspre Timișoara spre Caransebeș. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei, în vârstă de 46 de ani, pasageră în autoturismul condus de femeie. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.