Alin Nica, în tabără din PNL care face opoziție la tandemul Ciucă...

Alin Nica, în tabără din PNL care face opoziție la tandemul Ciucă – Bode: ”Domnul preşedinte nu o să fie în guvern, după 25 mai, va fi la Senat”

0
DISTRIBUIȚI
Alin Nica

Alin Nica, președintele PNL Timiș și vicepreședinte PNL s-a poziționat în interiorul partidului în tabăra celor care contestă tandemul Nicolae Ciucă – Lucian Bode, participând și la o întâlnire la Satu Mare, săptămânile trecute, unde s-a făcut strategia. Președintele CJ Timiș a conformat întâlnirea, dar susține că nu este un grup rebel.

„Nu știu de unde a reieşit că noi vrem să-l dăm jos pe premier, pe oricine, nu ştiu, asta am mai auzit-o la cineva, dar nu e adevărat.


Noi ne-am întâlnit să discutăm despre ce să propunem legat de strategia partidului privind alegerile de anul viitor. Şi în momentul acest al rotativei, care e foarte important din punct de vedere politic. Deci noi am fost 11 preşedinţi de filiale, din 41, câţi… da, aproape un sfert”, a declarata, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, Alin Nica.

Liderul PNL Timiș a explicat că „am ajuns la concluzia că protocolul trebuie respectat, care s-a hotărât şi în şedinţa de BPN şi nu suntem de acord să dăm ministerele pe care le-am discutat pe care le preluăm acum de la rocadă (Transporturi, Finanţe). Dar în acelaşi timp nu respingem nici negocierile, în caz că putem primi ceva mai bun”.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă ar putea rămâne în viitorul Guvern ca vicepremier și ministru al Apărării, Nica a susținut „Nu, domnul preşedinte nu o să fie în guvern, după mai, după 25 mai, va fi la Senat, cel mai probabil preşedintele Senatului… Altcineva din partea noastră o să fie vicperemier. Dar suntem deschişi la negocieri, poate Ministerul Dezvoltării, cine ştie?! Așteptăm oferte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.