Aproape 15.000 de pachete de țigări de contrabandă, descoperite într-un camion care...

Aproape 15.000 de pachete de țigări de contrabandă, descoperite într-un camion care a intrat în România din Serbia. Cum erau ascunse

1
DISTRIBUIȚI

Inspectori din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, au confiscat astăzi nu mai puțin de 14.690 de pachete de țigări de contrabandă, cu o valoare estimată la 220.350 lei.

„Țigaretele au fost descoperite într-un autocamion condus de un cetățean sârb, în urma unei acțiuni post-vămuire desfășurată pe linia combaterii traficului ilicit de produse accizabile.


Acestea erau disimulate între dize de bere ambalate și aveau ca destinatar un producător de bere din România. O parte dintre țigarete avea timbre fiscale eliberate de autortițile competente din Kosovo, iar o parte era fără timbre fiscale. Autoritatea vamală a procedat la reținerea celor 293.800 fire țigarete în vederea confiscării. Cazul urmează să fie predat organelor de cercetare penală competente”, a transmis Autoritatea Vamală Română.

1 COMENTARIU

  1. Pai prin vama dintre serbia si romania, la ce foame este, daca dai un ban treci cu orice, fie ca vorbim de tigari, droguri, migranti, etc. Mai bine ar desfiinta vama, ca e degeaba. In afara umplerii buzunarelor vamesilor si politicienilor care ii sustin, alte rezultate nu sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.