Au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru două loturi...

Au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru două loturi din șoseaua Filiași – Lugoj. Ce valoare au contractele

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea primelor două studii de fezabilitate necesare construcției a două loturi din drumul de mare viteză Filiași – Lugoj.

„Primul contract vizează sectorul Drobeta Turnu Severin – Domașnea (65 km) și a fost atribuit unei asocieri de firme înregistrate în România.


Are o valoare de 35,78 milioane de lei (fără TVA). Contractul are o durată de 28 de luni (26 de luni sunt alocate doar pentru elaborarea studiului de fezabilitate). Al doilea contract vizează sectorul Caransebeș – Lugoj (50 km), a fost atribuit unei firme din Turcia și are o valoare de 12,11 milioane de lei (fără TVA). Pentru derularea acestuia sunt alocate 20 de luni (18 luni numai pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate)”, a transmis Sorin Grindeanu.

Ambele contracte sunt finanțate prin Programul Transporturi și pot fi semnate în 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.