Bărbat arestat preventiv după ce ar fi vândut droguri unor liceeni

Bărbat arestat preventiv după ce ar fi vândut droguri unor liceeni

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-562782442">

Un bărbat a fost arestat preventive pentru 30 de zile, după ce ar fi vândut droguri și susbstanțe psihoactive consumatorilor din Maramureș, inclusiv liceenilor.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii DIICOT Maramureș au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc, de mare risc și operațiuni cu substanțe psihoactive.

În cauză, s-a reținut faptul că, începând de anul trecut și până în februarie 2023, bănuitul ar fi comercializat diferite cantități de droguri de mare risc, droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din județul Maramureș, inclusiv liceeni.

Acesta a fost prins în flagrant delict, joi, în timp ce deținea asupra sa, în vederea vânzării, 100 de grame substanță cristalină (3-CMC).

La aceeași dată, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa unde locuiește persoana bănuită, fiind descoperite și ridicate aproximativ 345 de grame de canabis și 400 de grame de MDMA, bani în lei și valută, precum și alte mijloace de probă.

Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.