Bloc evacuat după izbucnirea unui incendiu. Intervenție de urgență a pompierilor, două...

Bloc evacuat după izbucnirea unui incendiu. Intervenție de urgență a pompierilor, două persoane au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Un bloc cu patru etaje din Buziaș (județul Timiș) a fost evacuat în această seară, după ce într-un apartament de la etajul întâi a izbucnit un incendiu.

„În jurul orei 19, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament în orașul Buziaș, pe strada Avram Iancu.


A fost alertată Stația de Pompieri Buziaș și trimiși la locul intervenției 19 pompieri cu o autospecială de primă intervenție si comandă, două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autoscară mecanică, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ. La sosirea forțelor și mijloacelor la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, la un apartament situat la etajul 1 al unei clădiri de tip P+4. Au fost evacuate 13 persoane (dintre care doi copii). Persoanele au fost evaluate la fața locului de către echipajele SMURD, iar două (adulți) dintre acestea au fost transportate la spital de către ambulanța SAJ”, a transmis ISU Timiș.

Pompierii au precizat că, în jurul orei 20:00, incendiul era localizat și se acționa în continuare pentru lichidarea incendiului și evacuarea fumului din clădire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.