Colterm închide o casierie, dar deschide alta. Căldură mai mare în calorifere...

Colterm închide o casierie, dar deschide alta. Căldură mai mare în calorifere începând cu acest weekend

0
DISTRIBUIȚI

Compania care asigură apa caldă și căldura pentru zeci de mii de timișoreni a anunțat că închide casieria de pe strada Piatra Craiului, urmând să deschidă încă un ghișeu la sediul central.

„Dorim să îi informăm pe abonații noștri că, începând cu data de 1 martie 2023, casieria care funcționează în spațiul din strada Piatra Craiului nr.


3 se închide. În același timp, la sediul din strada Episcop Josef Lonovici nr. 4 (sediul central) se deschide, tot cu data de 1 martie 2023, o a doua casierie, inițiativă care vine în sprijinul clienților, în sensul de a fluidiza afluxul de persoane. Cele două casierii vor funcționa după următorul program: luni – vineri, între orele 08.00 – 15.45; sâmbătă – duminică, închis”, a comunicat Colterm.

De asemenea, compania a anunțat că va crește temperatura agendului termic, ca reacție la temperaturile exterioare în scădere.

„Având în vedere prognozata scădere a temperaturilor din perioada următoare, începând de duminică, 5 februarie, vom crește parametrii de furnizare a agentului termic. Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe abonații noștri că, deși la raportările pe care le transmitem la final de lună stocurile de cărbune par a fi suficiente doar pentru câteva zile de funcționare, aprovizionarea constantă ne permite să funcționăm în parametrii optimi, lucru verificat chiar în perioada precedentă, cu ocazia comunicărilor lunare privind situația stocurilor de combustibil ale companiei”, a mai comunicat societatea de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.