CSC Dumbrăviţa a câştigat şi al treilea test al iernii. Alb-verzii au...

CSC Dumbrăviţa a câştigat şi al treilea test al iernii. Alb-verzii au învins Lipova

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

CSC Dumbrăviţa are până acum un parcurs fără greşeală în amicalele din 2023. Astăzi, alb-verzii antrenaţi de Cosmin Stan s-au impus în faţa celor de la Şoimii Lipova într-un joc disputat pe terenul de la Pişchia (jud. Timiş).

În lipsa infrastructurii sportive din zonă, terenul din satul Pişchia a fost considerat bun de cele două pentru un test de iarnă, în condiţiile în care trebuie menajate cât de cât propriile suprafeşe de joc în această perioadă.

Lipova, locul 2 în C8, s-a văzut condusă încă din minutul 4, când Piftor a marcat cu o reluare din faţa porţii după un corner executat de Ghinescu. Acelaşi Alex Piftor a fost aproape de 2-0 în startul părţii secunde, dar Petcuţ a respins mingea din faţa porţii.

Până la urmă avantajul s-a dublat din minutul 70, când un alt jucător sosit în iarnă, fundaşul Niakate, a marcat cu capul după un alt corner, expediat de această dată de Călin Toma.


Peste alte şase minute, Jichici a trimis peste buturi din poziţie centrală. Nu a fost un final foarte liniştit însă, căci Luca Bodri a fost eliminat de arbitrul întâlnirii pentru proteste.

„Zalu”, oficializat

Echipa comunei de la nord de Timişoara, care conform celui mai recent recensământ, ar fi practic a treia localitate a judeţului Timiş ca populaţie (peste 20.000 loc.), are acum oficial cinci mutări parafate în iarnă. După Salhi (venit chiar de la Lipova), Niakate (CFR Cluj, împrumut), Capătă (Pecica) şi Piftor (Ripensia), alb-verzii l-au înregimentat cu acte în regulă şi pe ex-polistul Adrian Zaluschi, care era însă oricum o mutare sigură a iernii pentru dumbrăviţeni.

Altfel, Dumbrăviţa, după ce în primele două jocuri a învins juniorii lui UTA (scor 4-1) şi Cermeiul din Liga 3 (3-2), are programat sâmbătă, un duel cu o altă divizionară „C”, FC Bihor.

CSC Dumbrăviţa: Trifon – Gîsă, Zurbagiu, Moţiu, Curea (30, Amariei), Zaluschi, Salhi, Ghinescu, Martinov, Simon, Piftor. Din minutul 60: Mikloș – Bura-Koț, Niakate, C. Toma – Tismonar, Tănase, Grancea, T. Bodri – Dragan P., Capătă, L. Bodri.

Şoimii Lipova: Buta – Cristiu, Sabău, Giosu, Pamfile – Gavrilă, D. Pop I, D. Pop II, Grigoriu – Popovici, A. Rusu. Au mai intrat: Poiană – Clej, Petruț, Popa, Naghi, Susan, Jichici, D. Rusu, Modan, Enciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.