CSC Dumbrăviţa a învins CSC Ghiroda după ce a fost condusă cu...

CSC Dumbrăviţa a învins CSC Ghiroda după ce a fost condusă cu 3-0 la pauză

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa a câştigat, practic, ultima testare cu adversar „extern” înaintea restartului Ligii 2. Alb-verzii lui Cosmin Stan s-au impus azi, la Covaci, într-o manieră spectaculoasă, câştigând cu 5-3, după ce la pauză adversara din Liga 3 – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – a condus cu un neverosimil 3-0!

Duelul comunelor timişene cu mari pretenţii la performanţă în fotbal a oferit opt goluri. Pe un teren pe care a învins-o în urmă cu un an pe Politehnica, galben-albaştrii au deschis scorul prin Andrei Mura în minutul 7, după o eroare a lui Bura-Koţ. Dumbrăviţa a încercat să egaleze, având şanse prin Zaluschi, Capătă şi Paulevici. Dar cei care au marcat au fost tot ghirozenii, prin Andrei Făgărăşanu, chiar un ex-alb-verde, care a concretizat un penalty. O altă greşeală a dus scorul la 0-3, Ion Valuian, un ex-ripensist marcând în minutul 34.

La reluare totul s-a schimbat. Iar golurile au curs la aceeaşi poartă, dar cu cealaltă echipă în primplan, cea de eşalon superior.


Astfel, Petre Simon a dat semnalul revenirii în minutul 49, apoi Andrei Olaru a marcat pentru 2-3 (min. 67). Peste zece minute s-a făcut 3-3, același Simon punctând din lovitură liberă. Dumbrăviţa a trecut în avantaj în minutul 83, când golgheterul Simon a realizat „tripla”. Olaru a avut ultimul cuvânt, realizând şi el „dubla” prin reuşita din minutul 87.

CSC Dumbrăviţa: Mikloș – Bura-Koț, Niakate, Moțiu – Paulevici, Martinov, Tănase, Curea, L. Bodri – Capătă, Zaluschi. Au mai intrat pe parcurs Trifon, Ciui – Gîsă, Zurbagiu, C. Toma, Tismonar, Olaru, Salhi, Torok, Amariei, Simon, Piftor, Grancea.

CSC Ghiroda: Ciocan – Vasluian, Stupu, Hecsko, Velcan – Făgărășanu, Schinteie, Coroiu – Mancaș, Mura – Bădăuță. Au mai intrat: Golban, Bîrlovean, Ehling, Micșa, A. Ilie, Precup, Datcu.

Toma Bodri – răcit, Răzvan Ghinescu – dureri după antrenamentul de ieri, au fost menajaţi de Cosmin Stan.

 „Au fost multe greșeli individuale în prima repriză. Pe acest fond am și luat cele trei goluri. Nu am jucat rău nici înainte de pauză, ne-am creat foarte multe situații, am și ratat câteva situații importante. După pauză, diferența față de prima repriză a fost că nu am mai tratat cu superficialitate fazele de atac. Am înscris cinci goluri și puteam să marcăm și altele! Iar pe faza defensivă nu am mai făcut cadouri. Cum spuneam, nici în prima repriză nu am practicat un joc slab, în niciun caz. Au fost foarte multe ocazii în jocul de astăzi, iar faptul că ajungem destul de ușor la poarta adversă nu poate decât să mă bucure”, a spus Cosmin Stan, tehnicianul lui CSC Dumbrăviţa.

Conform programului, alb-verzii mai au o verificare, sâmbătă, cu juniorii U17 ai clubului, urmând apoi să întâlnească Politehnica, pe teren propriu, în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.