CSC Dumbrăviţa, la primul eşec în teste. Arbitrul a fluierat finalul în...

CSC Dumbrăviţa, la primul eşec în teste. Arbitrul a fluierat finalul în minutul 80, dar jocul a continuat cu un oficial al alb-verzilor „la centru”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa a suferit azi primul eşec în amicalele din iarnă. A fost 1-2 cu fosta colegă de eşalon din Liga 3 – Avântul Periam. Jocul s-a desfăşurat la Sânpetru Mare, pe o suprafaţă îngheţată iar arbitrul a fluierat practic finalul partidei în minutul 80, acuzând durităţile ambelor tabere. Ultima parte a întâlnirii a fost astfel condusă de la „centru” de managerul secţiei de fotbal a alb-verzilor, Florin Macavei.

Avântul, învinsă cu 0-4 de Politehnica în startul pregătirilor, a deschis scorul, în minutul 9, dintr-o lovitură de pedeapsă contestată de dumbrăviţeni, acordată la o intervenţie a fundașului Bura-Koț. Peste doar şase minute Ionuț Tănase a egalat cu un șut de la 25 de metri.

Scorul final a fost însă stabilit încă din minutul 23, după un contraatac la care portarul Ciui nu a mai avut ce face.


Dumbrăviţa a insistat după pauză şi a avut şi un gol anulat la Capătă.

Au fost mai multe cartonaşe galbene iar, conform celor de la CSC Dumbrăviţa, arbitrul de centru a fluierat finalul în jurul minutului 80 și a părăsit terenul, „din cauza nemulțumirilor exprimate din ambele tabere”. Fostul fotbalist Florin Macavei, conducător al alb-verzilor „a oficiat” în minutele rămase de joc.

CSC Dumbrăviţa: Ciui – Tismonar, Bura-Koț, Zurbagiu (cpt.), T. Bodri – Tănase (46, Torok), C. Toma (46, Amariei) – Paulevici, Grancea, L. Bodri – Capătă.

„Cum am mai spus, în această perioadă și pe aceste terenuri contează mai puțin rezultatul. Ceea ce mă interesează în mod deosebit e ca toți jucătorii să prindă câte 90 de minute, acesta e obiectivul nostru în această săptămână. De aceea am și împărțit lotul în două, astăzi a jucat o parte, iar mâine cealaltă parte. Legat de joc, din păcate nu ne-am adaptat terenului de joc. Aici a fost problema noastră. Terenul a fost înghețat, iar adversarii s-au acomodat mult mai bine. Noi am avut de suferit, am alunecat prea mult. Pe lângă asta, am și complicat un pic prea mult jocul, pe o asemenea suprafață ar fi trebuit să jucăm ceva mai simplu”, a declarat Cosmin Stan, tehnicianul divizionarei secunde.

Mâine, Dumbrăviţa are un nou test, cu cealaltă jumătate de lot, în compania ultimului adversar întâlnit în jocurile de campionat, CSC Șelimbăr. Partida se joacă la Deva, pe teren sintetic, de la ora 12.00. Timişenii din „B” mai au înregistrate trei victorii şi o remiză în teste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.