CSC Dumbrăviţa, remiză cu FC Bihor pe un teren desfundat. Alb-verzii rămân...

CSC Dumbrăviţa, remiză cu FC Bihor pe un teren desfundat. Alb-verzii rămân neînvinşi în pregătiri

0
DISTRIBUIȚI

CSC Dumbrăviţa a jucat astăzi un nou amical, cu FC Bihor (fosta CA Oradea), tocmai la Zăbrani, în judeţul Arad. Din păcate gazonul „natural” nu a făcut faţă precipitaţiilor şi a obligat ambele echipe la un joc mai degrabă de luptă. Chiar şi aşa, cele două vestice au reuşit să puncteze câte o dată şi s-a încheiat nedecis: 1-1.

Alb-verzii au încheiat azi stagiul centralizat de pe plan local cu un joc disputat pe ce teren au putut găsi, date fiind condiţiile vitrege ale fotbalului bănăţean în general.

Primele şanse de gol au fost ale divizionarei secunde din Timiş, dar la pauză scorul a fost 0-0. La reluare, bihorenii au deschi scorul prin Petruş în minutul 61. Dumbrăviţa nu s-a dat însă bătută nici în acest test şi a egalat prin Ghinescu, în urma unei lovituri de pedeapsă în minutul 68, după un fault dat la Gîsă.

Dumbrăviţenii s-au impus în primele trei teste ale iernii: 2-0 cu Lipova, 4-1 cu UTA (juniori) şi 3-2 cu Cermei. Pentru formaţia pregătită de Cosmin Stan urmează o săptămână cu trei amicale: pe 7 februarie cu Avântul Periam (L3); 8 februarie cu CSC Șelimbăr (L2) şi pe 11 februarie cu Ripensia Timișoara (L2).

CSC Dumbrăviţa: Mikloş – Tismonar (46, Amariei), Bura-Koţ, Niakate, C.


Toma, Tănase, Grancea (46, Curea), T. Bodri, Paulevici, Capătă, L. Bodri. Au mai intrat: Trifon – Ghinescu, Moțiu, Gîsă, Zurbagiu, Piftor, Zaluschi, Martinov și Simon. Antrenor: Cosmin Stan.

FC Bihor: Nergheș – C. Jurj, Gal, Lupșe, Ban, Sotiuț, Gunie, Chindea, Ad. Popa, S. Jurj. Au mai intrat: Bob, Drăgan, Al. Popa, Stan, Ioviță, A. Hosu, Petruș, Gheorghiță, T. Serediuc, M. Hosu. Antrenor: Florin Farcaş.

„Îmi pare rău că s-a pornit ploaia azi noapte, pentru că altfel am fi beneficiat de un teren foarte bun la Zăbrani. A fost clar un meci de luptă, pe un teren mocirlos, cu foarte multe bălți în care mingea se oprea. Cu toate acestea, chiar pot spune că sunt foarte mulțumit de modul în care arătăm, de modul în care jucătorii se implică și de modul în care arătăm din punct de vedere fizic. Rezultatul chiar are o mai mică importanță pe un asemenea teren, a fost foarte mult hazard în tot ce s-a întâmplat astăzi. Dar ambele echipe s-au angajat într-un eforta maximal. Și de la noi, și de la ei, cred că sunt foarte puțini jucători despre care se poate spune că nu au dat totul. Am avut antrenamente foarte dure, foarte multe ședințe de pregătire preponderent fizice în cantonament. Dar cred că arătăm destul de bine, pentru momentul în care suntem cu pregătirea. Cu tot cu încărcarea asta foarte mare, pe care băieții o resimt în picioare, cred că stăm destul de bine din punct de vedere fizic. A fost un cantonament super-reușit, iar acest lucru se vede în aceste ultime două jocuri, cu Lipova și FC Bihor. Pe fondul oboselii accentuate, arătăm foarte bine fizic și avem implicare. Exact cum ziceam, jucătorii au o atitudine foarte bună, toți trag de ei și acesta e un lucru care îmi demonstrează că tot ce s-a lucrat în cantonament a fost bine. Sper să ne ajute vremea pe viitor, să putem face antrenamente de calitate, pentru că mai puțin am lucrat tehnico-tactic până acum”, a declarat Cosmin Stan, tehnicianul alb-verzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.