Drogat, cu marfa-n mașină și cu permisul suspendat, oprit înainte să producă...

Drogat, cu marfa-n mașină și cu permisul suspendat, oprit înainte să producă o tragedie

0
DISTRIBUIȚI

Un ”terorist” al șoselelor a fost oprit înainte să producă o tragedie, azi-noapte, în jurul orei 00.55, de către polițiști din Caransebeș.


Aceștia au oprit pentru control, pe strada Muntele Mic, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, acesta indicând rezultat pozitiv pentru THC.

De asemenea, bărbatul nu avea drept de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice, având permisul de conducere reținut.

Polițiștii au procedat la controlul autovehiculului, în interior fiind găsită materie vegetală de culoare verde-oliv, posibil să fie cannabis, o râșnită metalică și o țigaretă, iar toate acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul  a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, pe numele său fiind deschis un dosar penal.

Cu câteva ore înainte, la ora 20.50, polițiști de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița au oprit pentru control, pe un drum comunal din localitatea Remetea Pogănici, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.