E-Distribuție Banat, intervenții în Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, din vauza problemelor...

E-Distribuție Banat, intervenții în Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, din vauza problemelor provocate de vântul puternic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1137484772">

Echipe ale E-Distribuție Banat intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor, în urma avariilor provocate în rețelele electrice din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, pe fondul condiţiilor meteo deosebite.

Regiunea este sub un cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic (rafale de peste 90 – 100 km/h) și vizibilitate foarte redusă la altitudini de peste 1.800 m, și cod galben de intensificări ale vântului în Banat.

O parte dintre clienți au fost deja realimentați cu energie electrică, în urma manevrelor la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol.

Echipele de intervenție ale E-Distribuție Banat vor continua să lucreze pentru remedierea tuturor avariilor în cel mai scurt timp posibil.

Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe și de necesitatea îndepărtării crengilor și a copacilor rupți, precizează un comunicat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.